OR-ExpertmeetingOR-Expertmeeting 2023 -> Meld je nu aan.
OR-Expertmeeting

Ben jij als OR-lid op zoek naar meer inzicht in onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, diversiteit & inclusie, werkgeluk en personeelstekorten? Dan ontvangen we je graag op donderdag 16 maart 2023 op de Solon OR-Expert meeting in het Museon – Omniversum in Den Haag! Je krijgt de laatste ontwikkelingen en tips & tricks over onderwerpen die spelen in de non-profit sector. Daarnaast is het een ideale kans om te netwerken met andere OR-leden uit de non-profit sector om kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Het programma

Het programma ontwikkelt niet alleen jouw kennis, maar ook jou persoonlijk als OR-lid. Onze gastsprekers en experts praten je bij over de laatste ontwikkelingen en geven je praktische tips uit de non-profit sector. Actuele thema’s duurzame inzetbaarheid en diversiteit & inclusie komen plenair aan bod. Verder is er een masterclass “Advies en Instemmingsrecht”. En aanvullend kun je kiezen uit een palet aan interessante workshops zoals werkgeluk, beleid ongewenste omgangsvormen, onderhandelingsvaardigheden en hoe om te gaan met personeelstekort in combinatie met de krappe arbeidsmarkt. Sluit de dag af met een netwerkmoment en spreek andere OR-leden uit de non-profit sector onder het genot van een hapje, drank je en livemuziek.

Ook voor HR-adviseurs is deze dag interessant!


Gastsprekers:

Rianne
RIANNE VAN LEENEN

Senior Trainer/Consultant

meer

Marylin
Marilyn van Jongenelen

Senior Consultant

meer

Margreet
Margreet Gordeau

Coach

meer

Amy
Amy van Veen

HR Consultant

meer


Wil je op de hoogte te blijven, schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief.


Kosten en inschrijving

Deelname aan de OR-Expertmeeting 2023 bedraagt €375,- exclusief btw. Wil je met meerdere OR-leden van jouw organisatie deelnemen aan de OR-Expertmeeting? Dat kan! Elke extra deelnemer uit dezelfde organisatie krijgt 5% korting. Na ontvangst van de inschrijving ontvang je een bevestiging alsmede een factuur.

Enthousiast geworden? Ja, meld je nu aan.

Of neem contact op met Marilyn Jongenelen of Cathy Valkenburg voor meer informatie.


Contact:

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij staan voor je klaar. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij: Marilyn Jongenelen (Senior HR Consultant) via info@medezeggenschap-solon.nl. Voor vragen over de facturering kun je terecht bij: Cathy Valkenburg (Medewerker Administratie) via facturen@solon-net.nl. Liever bellen? Neem contact met ons op via 0186 – 621944 en vraag naar één van onze medewerkers.