Rianne van LeenenRianne van Leenen
Rianne van Leenen - Senior trainer/consultant

Functie: Senior trainer / consultant Medezeggenschap voor Ondernemingsraden en Personeelsvertegenwoordigingen, tevens actief als senior HR consultant/directeur van Solon management & organisatie.

“Medezeggenschap is zeer waardevol voor een organisatie: Beide kanten van de tafel kennen is een groot voordeel.”

Sinds 2001 is Rianne verbonden aan Solon management & organisatie, waar ze met veel passie en plezier verschillende uitdagingen aan gaat om opdrachtgevers te adviseren, ondersteunen, trainen en te ontwikkelen. Begonnen als controller en vervolgens verder ontwikkeld tot bedrijfskundige, HR specialist, trainer, auteur en spreker, staat zij dagelijks als senior consultant/directeur klaar voor opdrachtgevers in diverse sectoren, waaronder de museale sector, cultuur, overheid en zorg.

Al meer dan 20 jaar is Rianne actief binnen medezeggenschap. Ze is zelf gestart als OR-lid binnen een gemeentelijke instellingen en heeft een korte tijd bij Abvakabo als kaderlid voor Ondernemingsraden klaargestaan en is ze het OR-trainingswerk ingerold. Inmiddels is Rianne een zeer ervaren OR trainer en adviseur; van basistraining, zichtbaarheid voor de achterban, actualiteiten voor de OR, wegwijs in financiën tot aan begeleiding bij reorganisatie, fusie, verzelfstandiging/privatisering, ze zal jullie Ondernemingsraad laten groeien! Doordat zij het medezeggenschapswerk combineert met haar werk als senior HR consultant beschikt Rianne over zeer actuele en uitgebreide kennis van het HR en Arbo en is zij dagelijks in de praktijk werkzaam aan beide kanten van de overlegtafel:

Rianne: Medezeggenschap is ontzettend waardevol voor een organisatie. Ik geloof in de kracht van een OR en PvT. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor directie én zeker voor de organisatie als geheel. Wisselend heb ik een rol van adviseur van een OR en van een directie (uiteraard nooit in dezelfde organisatie), dat is voor mij heel waardevol. Zo begrijp ik beide partijen goed in hun motivatie en gezichtspunten en dat helpt om tot de beste oplossingen te komen voor de organisatie.

Meer over Rianne: hier en hier.

Vraag direct uw offerte aan