Advies en OndersteuningOR-vraagstukken en medezeggenschap
Advies en Ondersteuning

Naast training en ondersteuning biedt Solon ook advies omtrent OR-vraagstukken en medezeggenschap. De afgelopen jaren heeft Solon met plezier verschillende ondernemingsraden bijgestaan bij het toepassen van de wetten en regels waar de OR mee te maken krijgt. Solon is gezamenlijk en op een constructieve wijze de dialoog met de bestuurders aangegaan.

Solon staat voor u klaar om de belangen van het personeel in uw organisatie zo goed mogelijk te behartigen en op de verschillende vlakken met u mee te denken en u te adviseren. Heeft u een vraag of een probleem waar u tegen aanloopt? Neem gerust contact met ons op via info@medezeggenschap-solon.nl

Maatwerk en ontwikkeling van uw ondernemingsraad staan ook bij onze advisering en ondersteuning centraal. U beslist in welke vorm u deze dienstverlening nodig heeft. Dit kan variëren van af en toe een paar uurtjes ondersteuning, het uitbrengen van een advies, het bijwonen van een vergadering, tot en met langdurige begeleiding.

De toegevoegde waarde van de advisering en ondersteuning van uw ondernemingsraad door Solon ligt in het creëren van win-winsituaties voor organisaties én medewerkers.

Vraag direct uw offerte aan.